dijous, 13 de juny de 2013

ONOMÀSTICA... aquarel·la i foto Anton quatre mesos.ONOMÀSTICA.
Vul contar-vos... Al batejar-me i escollir-me el nom, no sé si es percataren que el dia de sant Anton de Pàdua es cel·lebra el dia 13 del mes 6... poc sabien que al tirar l'aigua damunt del meu cap per acomplir amb el ritual , hem donavent un cap i cua... Jo vareig cel·lebrar la meva primera onmàtica el dia 13 - 6 - 31... Ja em direu. Era marcat amb el ferro del cap i cua... Aquest any no és ben bé això, però... 13 - 6 - 13, feu-me el beneit favor de girar els dos últims dígits i em veureu com un nadó... Em fa gràcia que pugui ser FAM - OS ....Gràcies a tots per estar junt a mi.Anton als quatre mesos amb lletra del meu pare que practicament no vaig conèixer. Anton.

8 comentaris:

Assumpta ha dit...

Moltes felicitats, Anton!! Per molts anys!! :-))

Carme ha dit...

Moltes felicitats, Anton!!!

Mari-Pi-R ha dit...

Muchas felicidades! para muchos años de vida y salud, lo cierto que eras marcado, un parecido inconfundible.
Un abrazo fuerte

Ramon ha dit...

FELICITATS, ANTON!. Amb la companyia dels bons records i el gaudi de tot el que de bo t'ofereix el present.

Marta ha dit...

Anton, feia molt dies que no et deia res, malgrat que vaig passant pel teu blog i m'agrada mirar les teves pintures i dibuixos. MOLTÍSIMES FELICITATS. Sant Antoni és un dia que anuncia ja que s'acosta l'estiu. Per cert, la foto m'encanta!

M. Roser ha dit...

Per molts anys Anton, has canviat una mica eh? Però ja feies cara de voler menjar-te el món.
Petons.

rebaixes ha dit...

Quina bondat flueix de vostres cors... Gràcies per contar-me els anys. Arribar-hi costa, ar el seguir... Qui ho sap fins... on. Seguir queencara no s'enfosqueix el sol.Anton.

Galionar ha dit...

Doncs jo trobo que la teva expressió ja s'assemblava força a la que tens ara en les fotografíes! Un nadó encantador, i un avi encara més encantador!
Felicitats de nou, Anton!