dilluns, 21 de maig de 2012

FARÉ ENTREGA DEL PREMI...


..
G A L I O N A R ...FELICITATS PEL PREMI que t'han concedit i que ara vols compartir...
Et premien segurament per el teu bon fer, per l'amistad que dones, per aquest caminar junt amb altres i fer-lo agradable per a tots.
GRÀCIES, Montse. pensar en mi vol dir moltes coses, ...el teu apreci immerescut ja que no et recompenso com deuria i es que poc circul·lo per els llocs i estic més en parar que en continuar,... Molts altres motius em persegueixen i em deixen amb poc de temps per acudir a veure i comentar. He de viure el que la vida em dona i no puc decidir per mi tot el que m'ha caigut al dament.Intentarem seguir com puguem. Anton.
Jo faré entrega d'aquest guardó o premi a tots els necessitats de companyia, de salut, de diner, de treball, de pau , amor i llibertat. Son gent que no tenen nom ni blog però hi son entre nosaltres,( qui sap si nosaltres estem dins d'aquesta bombolla que diuen ara ) clamo per ells sense voler menysprear aquest guardó ni a la persona que l'ha instituit ni a les persones que... me l'han fet arribar. 
Aquests a qui els dedico...molts callen i sofreixen en el seu destí i ningú els fa cas... La societat que els envolta només els exprem fins deixar-los amb la pell i os... No son vàlids. Arraconats sofreixen les calamitats amb estoicisme esperant un dia millor. Aquests tenen pocs seguidors, més aviat gent hipòcrita que se'ls treu del davant i no en vol saber res.
Voldria donar una altra dimensió al premi i per això he decidit publicar-ho aixì.Si he fet algun pecat,... perdoneu. no és la meva intenció marcar amb foc el que ha sortit del cor per agrair el fer dels blogaires,GRÀCIES PER ENTENDRE'M.Anton. 

4 comentaris:

Pere ha dit...

Si senyor ... molt bé!

Bona nit i una abraçada Antón.

Carme ha dit...

Sí, jo també ho trobo molt bé.

Enhorabona pel premi, ben merescut!

Galionar ha dit...

Una fantàstica idea, Anton, que diu molt de la teva persona. T'estimo i t'admiro, amic!
Una forta abraçada!

McAbeu ha dit...

Realment has tingut una molt bona pensada que dóna encara més valor al premi. Felicitats!!