dimarts, 13 de març del 2012

I EL FULLAM... acrìlic


He pensat enviar-lo a L'Assumpta. es la primera que em va posar en un entrar i sortir el seu logo de SEGUIDORS fa tant de temps !!, però es va donar la circumpstància que va ser allò de veure i desaparèixer... Desprès ens va explicar que no jugava en aquest joc.
Ella sap que m'ha fet favors impagables i he intentat correspondre adeqüadament... Ara, fa temps que la tinc descuidada... Vaig poc a posar comentaris encara que m'agradi i molt el que s'exposa... Poso els meues trenets  i si no em cauen acomodo doncs,ho deixo... No oblido a tants que esteu donant vida a la xarxa i de retruc a tots i a mi en tantes ocasions. Visc ara una altra etapa de la meva vida de les moltes que m'han tocat i un no s'acaba d'acostumar al que no pot refugir... Per a tu doncs, aquesta menuda mostra d'afecte i GRÀCIES en particular pel que has fet per mi. Anton.

13 – 3 – 12
I el fullam
fent-se garlanda al coll
s’ompli de robins,
la llum els hi emmarcava.
Adornaria
el collaret de l’ innocència
i el blanc seria vermell
amb esclat de passió 
i amor sense calma,

4 comentaris:

jomateixa ha dit...

Quin detall!

Carme Rosanas ha dit...

Quines fulles més boniques, Anton!

L'Assumpta estarà contenta!

Mari-Pi-R ha dit...

Este follaje de colores preciosos harán feliz a la persona que se lo dedicas, seguro que tendrá bien presente todos tus deseos.
Un abrazo y mucho animo

Assumpta ha dit...

Ara m'has fet riure amb això dels seguidors, ANTON!! :-)))
És ben veritat que em vaig posar de seguidora als meus blogs preferits però que, quan vaig veure que allò significava que el correu electrònic s'omplia a cada nova actualització ho vaig trobar "estressant" (si jo ja us tinc a la meva barra lateral!!) :-)))

En fi, que moltíssimes gràcies per aquest regal. Ara mateix me'l poso al blog i, tan aviat com pugui, li ensenyo a en Josep Lluís que ja sé que també li agradarà molt!

Hem de prendre exemple de tu, lluitador, "tossut" en aprendre tot allò que t'agrada. Una gran, gran abraçada, Anton!! ;-)