divendres, 23 de desembre del 2011

BON NADAL US DESITJA A TOTS L'ANTON.


BON NADAL A TOTS.
Naturalment que els aconteixements no m'han ajudat per que somrigui, però soc conscient que tots vosaltres al tenir altres connotacions diferents de les meves, heu de pensat en possitiu i proclamar alegria a dojo. Pensar que nostra existència es veu regentada al llarg del temps de etapes o vides diferents. també si insertem nostres vivències en un pèndul que es mou, de vegades està quiet en un fer o no fer i altres vegades es desborda i es llança a una alegria incontenible o a una tristesa indesitjable.
Avui, a mi em toca la tristesa, per que em fa falta aquella vida que junt a mi ens varem compenetrar tant que eram un sol ser en molts aspecte.
ELLA, LA TERESA, sentia molt aquest dia de Nadal, a demés de l'influencia  religiosa, em deia que era la seva festa màxima ja que com a dona havia donat fills i havia contribuit a que la reproducció de la espècie continués.
ELLA, la tenia com festa pròpia, íntima, la considerava un regal... Això em pot implantar una miqueta d'alegria per que ELLA, el seu ser va acomplir i jo ajudant-la a ser MARE o sigui que la meva aportació havia aconseguit el seu desig i per això en tal dia el cel·lebrava.
He posat a dalt un dibuixert que li va agradar molt per la seva senzillesa, i era en un moments en que ho teniem tot.La nostra hisenda humana hi era tota, complerta sols amb la falta del nen que havia marxat als tres anys i mig i ELLA el considerava el seu SANTET...
No vull extendre'm més, si que volia que sabéssiu el seu pensar que encara jo extenent-lo existeix.
Paseu, Bones Festes. Anton.

16 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Els millors desitjos de felicitat per a tu Anton , i BON NADAL de tot cor, estic convençuda que els teus absents estaran molt presents i encara que dolgui podràs amb amor dibuixar un somriure per Ella, per ell i per tu....una abraçada!!

Pilar ha dit...

Bon Nadal, Anton! Enguany, amb el record de la Teresa i la seva manera de viure i entendre cada plec d'aquesta data.

Mari-Pi-R ha dit...

Dentro del recuerdo y la tristeza te deseo que pases unas Felices Navidades, Teresa quiere que sigas festejándolas como lo hacías con ella.
La felicitación y el texto muy de los tuyos, preciosos

Patrícia Montañés ha dit...

Estimat Anton,

Suposo que t'enrrecordaràs de mi! Fa molts i molts dies que no passava a veure't pel bloc, però he estat molt ocupada i amb prou feines he tingut temps per a Jocs de nens.
Aprofito per desitjar-te un Bon Nadal...

Petons!

Carme Rosanas ha dit...

Extens molt bé els seus pensaments i sentiments fins a nosaltres.

Gràcies pels bons desitjos... Anton, els millors per a tu també.

Una abraçada.

Marta ha dit...

Anton agraïm els teus desitjos malgrat els absents. Una forta abraçada.

Ramon ha dit...

Gràcies Anton. Les absències es fan notar més en dies així, però per això mateix els sentim molt presents dintre nostre, com sempre, però una mica més.

Galionar ha dit...

Gràcies, Anton. Ens han arribat els desigs de tots dos gràcies a la teva veu. Ara hauràs de venerar més que mai aquests dies: per a tu i per a ella. Una abraçada molt gran.

M. Roser ha dit...

Antón , un dibuix entranyable...
Ja sé que aquests dies seran especialment durs per tu i poques ganes tindràs de somriure, però pensa que ara, la Teresa, és l'àngel del teu pessebre particular i ella vetllarà perquè no et sentis tan sol i puguis sentir també un trosset de Bon Nadal.
Una forta abraçada,
M. Roser

Assumpta ha dit...

Es molt maco llegir el que escrius sobre els pensaments de la teva estimada TERESA :-)

Recordo quan vas fer aquest dibuix. És molt maco! I és clar que a ella li va agradar essent com era la festa de Nadal la seva preferida... Bé, jo no diria "essent com era", jo dic "essent com és", perquè estic segura que ella, al Cel, ho celebra igual i que, des d'allí, seguirà enviant força al teu cor.

Una gran abraçada, Anton!!

Carles Casanovas ha dit...

Antón, tinguis per segur que demà a la missa del gall, pensaré en tu i la Teresa. T'ho prometo.

Joana ha dit...

La vida t'ho dóna tot i alhora també t'ho pren.
Tots hi som en aquesta vida i pèrdues patim i enyorem i continuem vivint.
Que no s'apagui la llum, la teva Anton!
Una abraçada i un record per la Teresa i pel Josep Anton

McAbeu ha dit...

Molt Bon Nadal, Anton, i una gran abraçada plena dels millor desitjos!

lurdscontes ha dit...

Bon Nadal Anton!!!!!

Assumpta ha dit...

ANTON, m'uneixo al comentari d'en CARLES, de veritat que ho faré.

montse ha dit...

T'han dit tantes coses maques i emotives que jo la veritat és que no se que puc afegir, perquè se perfectament com t'has de sentir en aquests moments...Què els seus records i l'alegria dels nets, que segur que els tindràs a prop, t'aportin tot el calor que necessites!!.
Una forta abraçada.