dilluns, 25 d’octubre del 2010

VOLDRIA CANVIAR DE CASA.- pintura regal de l'amic Josep Jornet - REGALO

                                                            
 ...................................

Vaig pensar en rejuvenir els aparells que m'ajuden a estar amb vosaltres i així ho he fet. De feineta me'n ha donat, jo poc espert i amb les mans ja mig enganxades, he tingut de còrrer per aquests endorrials poc coneguts per mi ... però em consola que he arribat i ara torno a tirar endavant aquesta dèria. Segurament que tindré encara que fer esforços en aquesta lluita diaria... anirem salvant els esculls amb voluntat i amb humilitat i qui sap si en alguns moments demanaré ajut, ajut que de molts de vosaltgres he tingut sempre  i que és d'agrair, com vull fer... Ja sabeu que aquí ja torna a estar l'Anton, si res no falla. Bons desitjos per a tots. Anton.

2.- Voldria canviar de casa
per que és vella la que tinc.
Repassar-ne la teulada
per que les teules son trencadís.

Biga i cairats canviar-ne
ara lligats amb cordills,
i la molsa fustosa
corcada i bruta de senill.

Veig que la baluerna
que tants anys he conservat
pot caure o enderrocar-se
per no aguantar ja els pilars.

Però em diuen, de veres ?
tots ha qui he consultat
que tinc que morir-me
i aleshores ja es resoldrà.

Per això aguantaré la baluerna
mentre pugui caminar
doncs, no tinc tanta calerada
per donar-ne el definitiu pas.

6 comentaris:

Pilar ha dit...

Ja veig que estàs una mica cansat de la reforma. Segur que t'anirà bé haver-la fet. M'agrada veure't!

rebaixes ha dit...

Pilar, ja m'endreçaré per casa teva per contgar-te les peripècies de Bertoldo, Bertoldino i Cacaseno el seu net.... Ara l'experiència a set majúscula... vell i tossut he tingut que llençar la crossa a alguna bruixa que em venia a fer por... -Plega que no te'n sortiras, però ja torno a ser aquí, cansadet amb el cap com u bombo... però hi soc. que queda feina, Olé... Intento possar-hi el saler del humor... Anton.

Carme Rosanas ha dit...

De moment has canviat d'ordinador que és gairebé tant complicat o més que canviar de casa. Però amb paciència tot s'aconsegeuix. M'alegro de llegir-te, Anton!

rebaixes ha dit...

Carme, que si que ho és, per mi de complicat, però ara, amb paciència aniré aprfenent tot això nou... Abans anva pel mercat amb un ruc escoixat i ara sembla que les pàgines siguin cartes en mans d'un mag que de vegades abans de clicar ja les tens al davant esperant que moguis el cursor i despareixer, ja aniré afinant la punteria... com que les cames fìsiques no corren gaire, aquestes se m'escapen...
tot aqixò ajuda a viure, Carme, si no no caldria ser-hi.La distracció és una bona companya i l'humor imprescindible company sempre. Gràcies, aniré fent i posant els cinc sentits per que no se m'endugui aquesta turbulència... Com coerre el pillo. Anton.

fanal blau ha dit...

Jo t'admiro Antón.
Una abraçada! Molt gran!

Elfreelang ha dit...

la baluerna sostindrà ben ferma les parets i tot plegat! ordinador nou ales per a volar i navegar com en un vaixell a tota vela pels mars de la xarxa!