dimarts, 6 de juliol de 2010

NECESSITAVA PARLAR --- roda poètica 2010

El dia I de juliol del 2010 va començar una Roda poètica en el blog propiciat d'antuvi per la Carme de Col·lecció de moments. L'any 2009 hi vareix participar i en tot el mes es varen fer 130 i pico d'entrades. Donava temps a llegir, comentar, escriure ,etc. a mi, personalment en unes circumstàncies molt favorables  que res s'asemblaven amb les que em toca viure avui, m'ho vaig passar bé, molt bé, moltìssim bé... 
Avui fa sis dies que va començar la roda d'aquest any i sols en aquests dies, em diuen que ja portem 200 entrades, voler llegir-ho tot, comentar-ho i després escriure si et ve de gust , no em crec un superdotat per seguir una maraton així. 
He pensat editar allà a P. Itinerants i després fer-ho aquí i numerar-los com tinc costum de fer moltes vegades. Així ho tindré proper i veuré quan vulgui els meus TRENETS. A demés participo en un record GUINNES ? Qui sap. per que a aquest ritme arribariam als en nº redons 1000 entrades que fan goig, no us sembla ?
En dies successius possaré els atrassats per que tots estiguin ben juntes i els trobi sempre que vulgui...  Anton.
...............
6 – 7 – 10
 6.- Necessitava parlar
I parlava, parlava...
No tenia pausa
I boca,llengua reseca,
Però ell...
Parlava, parlava.
.................
Molts es preguntaven ;
- Què diu?
- Paraules,... Paraules...
..............
El mon és de les Paraules.
- Què diuen,... què volen dir ?
- No importa, TU, Paraules
..............................................
NOTA.-Intentaré anar seguint. Com que no tinc clar com s'ha de fer. intentaré posar el meu fullet de calendari i qui el vulgui arrencar que l'arenqui... Que tothom gaudeixi que és del que es tracta.
Que tinguem salut per arribar a la fita i ganes i voluntat en la clepsa i en la ploma... Ho desitjo de cor a tots. Anton.

4 comentaris:

Assumpta ha dit...

Anton!! :-))

No pateixis... molta gent ha dit que anava massa ràpid i no podia seguir -jo també-... ja veuràs que aviat agafarà un ritme més relaxat on es podrà llegir, comentar i seguir bé, gaudint de tots i cada un dels poemes que s'hi posin :-))

Pilar ha dit...

Gràcies Anton. No podia seguir-vos...I mira que no hi participo...Vindré aquí a arrencar els fuls del calendari dels teus.
Pel que fa a les paraules, diré que a mi tant me fa la quantitat que es diguin. Jo valoro el que diuen i la manera de fer-ho...bla, bla, bla, bla, bla...són paraules i què?
Una abraçada!

rebaixes ha dit...

No solament en el ball hi ha d'haver ritme, però aquí sembla ser que hi ha precipitació, crec que hi han hagut entrades que abans d'entrar ja hi ha alguna canya de pescar... Ho he trobat aberrant i si nó hagués sigut per la Carme no hauria seguit. En les meves condicions, que al dia vaig a tres o quatre o cinc blogs, per que tinc coses més importants que fer, com tots, i m'agrada posar-hi el meu brou, aquí em trobo superat, desplaçat, la meva forma de ser no ho atmet. Es a dir que passo de llarg i ja ni m'ho miro i sé que em perdo molt, per que llegir, llegir ho llegeixo tot que sempre s'apren i no desprecio res, però aquí ens hi haurem de fer la casa... Prou, que sols diré incongruències. perdoneu si en res ofenc... Anton.

Anònim ha dit...

PARLAR...PARLAR..PARLA
LA LLUM FARA VIA
LA FOSCOR S'ESFONDRA
PARLA,AMIC MEU, PARLA
LES PARALES SON EL BACUL DEL AMOR.
JUGANT AMB BCN.