divendres, 17 d’octubre del 2008

121 -- S'HA ESFILAGARSAT ...


4 – 9 – 08
S’estripat la roba,
S'ha esfilagarsat l’aigua
quan la nit tenebrosa
ha gelat del lìquid suc,
l’ànima.

17 - 10 -08
La terra és glaçada,
el rou penja del arbriu,
l'aire fred du l'alenada
del gel que no mor, és viu .

14 comentaris:

Doe ha dit...

Per això cal que natros hi anem, per desfer el gel i aportar calor, vida, camí.
I per això vinc a casa teva quan puc, que no és tan sovint com m'agradaria, el temps em fuig dels dits.
Espero que t'agradi la nova poemada del bloc.

rebaixes ha dit...

Ja he estat per allà. Ja ho veurar si t'interessa. Ho faig amb bona intenció.ja ho saps. Anton.

fada ha dit...

Has trobat les fotos exactes per il·lustrar els teus poemes. Un petó.

rebaixes ha dit...

Faig els trenets segons les fotos.
Gràcies per la visita. Anton.

Assumpta ha dit...

Les fotos son magnífiques... i amb el text em venen ganes d'agafar alguna peça de llana calentona i embolicar-me amb ella per... tornar a mirar les fotos sense passar fred!! :-)

rebaixes ha dit...

Assumpta :Tinc la gràcia de que la Mariona té un album Picasa i allí hi ha de tot. Mariona és una persona que ajudant ha donat la volta al mon. Ara degut a un accident que quasi la varen... és per aquí i jo, això de l'amistad,.. Ara les agafo i no posso la procedència, me'n hauré de confessar. Gràcies per la visita. Anton.

Assumpta ha dit...

Home, si et confesses amb mi, et dono l'absolució ara mateix jeje... que ha has dit la seva procedència :-))

Doncs bona fotògrafa la Mariona i tu bon narrador d'imatges :-)

rebaixes ha dit...

Al Cèsar el que és... que no cal possar en vil a les persones, ni crear fatulències. Si les dones és confesaven (religió cat...) amb els homes, poden inventar una en que les dones conf. als h./ No és millor dir la veritat als amics? A demés la Mariona estarà contenta i a mi m'agrada veure les persones amb la alegria a la cara i al cos. Gràcies noia Anton.

Jesús M. Tibau ha dit...

versos que ens fan present l'hivern que s'aproxima

zel ha dit...

Antón, que bonica la frase, segons les fotos faig els trenets...te la robo amb el teu permís, pels nens, m'anirà molt bé parlar de trenets de paraules...trenets de paraules, que bonic que sona, quina imatge tan plaent...Ets una persona meravellosa, generosa amb els amics, que genera tan bones vibracions, Antón, amic, una abraçada sense gel. tot i que el fred de la neu protegeix els plançons.

rebaixes ha dit...

Zel, no això si no el que jo puga fer per tu o per altres. Estic aquí amb tota la meva humilitat per fer el bé. Els menuts..., no soc ni mestre ni educador en el sentit professional, soc home de granja,però la neta més gran em diu cada dia quan repasem les lliçons ( fa 2º al Inst. Flix )
Si allí ens expliquessin com tu fas... no caldria estudiar.
I veig que tu fas això, rebaixar-te a l'altura dels teus búfals.
Aquí està l'educador, que pugi les escales a parió amb el menut.
Quin goig em va fer la magrana, qui sap si un dia em ve i ...
Unió, separació. Grup, individualitat. Vosaltres teniu una cultura que jo no tinc, però ganes...Anton. feu que siguin millors que vosaltres.

Anna ha dit...

Boniques paraules, que tot i parlar de fred... escalfen.
Petonets.

zel ha dit...

Saps Antón? Conéixer una persona com tu amb cara i nom, i paraules i respostes, i generositat i estimació ha sigut millor regal d'aquests darrers mesos, és, com si t'hagués conegut d'anys, et miro i et reconec... Petons, estimat!

rebaixes ha dit...

La foto del perfil és una pintura a l'acuarela feta per mi l'any 2000. A El Politiquet, bloc meu ( hi ha enllaç) soc dalt al Tormo un lloc emblematic del poble, hi vaig pujar e l1999. I si algu vol escoltar la meva veu, al costat hi tinc un widget de Box.net.( color verd) on recito coses al aire lliure, amb orenetes fent-me la competència.jo n'hi hauria posat de més i més llargues però no hi caben. L'estic buscant un mp3.I gràcies per el que em dius.
Jo aquí he trobat companyerisme en tots, avui dia 20 -10-08 fa set messos que soc a la xarxa. I tu, i molts altres per no dir tots, m'heu donat, alegria, comprensió, ajuda... El màxim. O sigui que gràcies de cor. Anton.