diumenge, 6 de gener de 2013

EI RAI ... EL NOSTRE REI.... foto Aina

El RAI és un GRAN DANÉS que té tres messos i ja pessa els dotze quilos. És una preciositat de bestiola i ha entrat en el el cor de tots, grans i no tant grans. Les netes amb el celular li han fet unes quantes fotos.
Amb la corona de Rei del Tortell figura aquí... Manset i creient ha entrat en el joc i ha esmerçat la seva figura per la posteritat.
Mentre faci fred estarà aquí amb nosaltres, desprès anirà a defensar el territori de dos cavalls i dos gosses que quan el sàpiguen majestuós amb sa corpulència no el tractaran tant malament com fa uns dies en que per que s'anés acostumant al lloc el varen deixar amb la tribu i una gossa, no sabem per que li va propinar un sens fi de mossegades que el deixà en el tris del ser o no ser.
Aquí, a casa amb tots, es cura del atac alevós d'una gossa... Ara és el centre de tot... També ha tingut la seva ració de tortell i desprès el joc...No cal dir que és el Rei de casa usurpant en part el territori de la MEL i la BLANQUETA( dos gatetes) amb les que s'han fet bons amics i de tant en tant fan alguna corredissa o dormen junts al finestral a l'escalfor del sol. Anton.

5 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Quina carona que fa el Rai! el rei de la casa, esperem que es faci fort! bons reis mags!

Miriam Bladé Fortuño ha dit...

Que bonic iaio mencanta l'escrit del nostre Raietoo!!

Galionar ha dit...

És molt guapet, Anton. Com correran les gosses quan s'hagi fet gran i els demostri qui mana a casa!
Una abraçada per a tu i una gratadeta de cap per a en Rai!

Carme ha dit...

Teniu un bon rei... ja veig que l'heu hagut de cuidar molt, pobrissó... però segur que us agraïra... i us estimarà tant com vosaltres a ell.

esborrall ha dit...

Fa cara d'estar a gust i relaxat. Pobre!!! Gosassa!!!