divendres, 7 de gener del 2011

QUI NO DUBTA MAI....foto google imatges



6 – 1 – 11
Qui no dubta mai ?


Si dubtem de fer o no fer
fermem-nos en actuar.
No val més equivocar-nos
que quedar-nos quiets
i que els cucs ens mengin,
el neguit ens arrasi... ?

L’activitat supera el dubte
el posa en controvèrsia
i qui no diu en ridícul.
------------
.........................
1 - COM UN JOC...
hON -ES- ? TE - DAT






5 comentaris:

Pilar ha dit...

Sempre m'he considerat una "cagadubtes". Això no vol dir que no actuï, sinò que m'ho repenso. I com n'he après de les errades, tot i l'anàlisi del dubte. Aquest no garanteix la perfecció, sortosament!

rebaixes ha dit...

Hi ha qui té el pensament en el dubte i altres en el actuar. El dubte en si no deuser perniciós, sino una manera de fer reflexionar si la voluntat de seguir hi posa cartes en l'assumpte.Crec que el dubtar també és de persones segures, per això en parlem d'ell. Podem estimar-lo com un parèntesis... Anton.

Elfreelang ha dit...

Dubtar és haver de triar entre almenys dos camins...qui mai dubta només en té un o sia que dubtar és bo ...encara que totes les masses piquen...tampoc podem aturar-nos en la paràlisi del dubte....gràcies Anton i molt bo el joc de mots finals on és l'Hon-és-te-dat? jo sé que tu on ets és honest!

rebaixes ha dit...

Ai, Efre.. que m'has fet venir un somriure que de vegades fa falta per sortir del dubte... Veig que també t'apliques en aquestes ensenyances que ens dones de baixa ma les paraules. Anton.

Carme Rosanas ha dit...

El dubte es bo, sempre. La seguretat total, és una mica massa rígida, a vegades intolerant i tot. I l'acció ajuda molt a resoldre els dubtes.

Una molt bona reflexió poètica, Anton.

I jo dubto força, però en canvi no em considero cagadubtes... sempre acabo actuant i en surto prou fàcilment.