diumenge, 26 de setembre de 2010

ESGARRAPANT LA PELL.. comentari a COL·LECCIÓ DE MOMENTS. dibuix de la Carme

Ja sabeu que la  Carme  dibuixa amb una finor i delicadesa de mèrit. A mi que també m'agrada collir el llapis o la ploma o el pinzell em fa goig veure la destresa que té per presentar dia a dia els seus treballs i encara que no m'arrisco a fer el que fa ella, de tant en tant ni pispo algun i el poso aquí per que em faci companyia.Jo, quan hi vaig, que és sovint, li engego uns trenets... Això m'ha fet pensar en recollir-los i els dos junts, dibuix de la Carme i trenets meus col·locar-los en aquest apartat de PÀGINAS  que ens presta Blogger després de que hagin establert amistat en la pàgina del blog.
Qui sap si amb aquesta iniciativa hi vaig recollint tots els comentaris que faig en forma de trenets, M'han soltat la prenda i jo  la recullo, ..sempre és bo creure als que tenen bones idees i ens les faciliten.Anton.
24 - 9 - 10
La casona s'emmiralla
en el blau de cel i mar.
Records de ones que venen,
records de núvols que van.
La finestra ben guarnida
es defensa dels gegants
que a les nits de gran tempesta
mar i cel van remenant.
....................Anton.

Esgarrapant la pell
de les hores cautes
m'embadaleix l'ombriu
de la finestra que parla
amb les peuades del camí
que li eixuga els llavis.
.....................Anton.

7 comentaris:

montse ha dit...

Una finestra que resisteix el pas del temps, mentre contempla mirades diferents,

Salut!!!

Carme ha dit...

Anton, moltíssimes gràcies per estirar fins a casa teva un dibuix meu. Realment val la pena "reciclar" els teus comentaris i posar-los aquí al teu blog.

El d'avui l'he pujat al post, en canvi aquest no el vaig pujar. Depèn dels dies si puc estar més pendent o no del blog. Sempre són uns trenets bonics i ben sovint em deixen embadalida amb les teves paraules. Avui també "l'escabellosa" i la "fada" despentinada" tot plegat em captiva. Gràcies Anton.

Jo crec que els hauries d'arreplegar tots, els teus trenets en els comentaris. valen la pena

Pilar ha dit...

La recopilació dels teus trenets-comentari en aquest espai, el teu. ens permetrà conèixer-los tots. D'aquesta manera podrem viatjar a recer de tots i cada un dels teus pensaments.

rebaixes ha dit...

mONTSE.- m'embadaleix la forma com dibuixa, pinta la Carme i... aniré arreplegant-los... si tinc temps, clar, que el temps ens mana i a mi ara, no puc fer el que vull i me'n fa falta, però amb voluntat i no dormir-se,,, gràcies Montse. Anton.
.......................
CAEME.- Mira, jo en vaig arreplegant i els guardo , esperant el moment de tenir un poquet de temps. Faig algun Power Point... però ara estic en un moment complicadet de temps i no em puc estendre..
També crec que fent aixó puc contribuir, encara que sigui poc en donar a conèixer el vostre lloc si algú ve i no ha estat a casa vostra, Res,ganes de satisfer-me i satisfer en aquest mon tant complicat.Que tot sigui per bé.Anton.

merike ha dit...

Això sembla una finestra andalusa. Els finlandesos van a Andalusia per l'hivern. M'agrada la Catalunya més:)

Albanta ha dit...

Bona iniciativa Antón!!
Jo pense com tu, que els dibuixos de la Carme són d'una tendresa especial.
Una abraçada

Dylan Hall ha dit...

What a great post, I actually found it very thought provoking, you just never know sometimes when a golden nugget of information is going to land at your feet, thanks

GMC parts