dimarts, 26 de gener del 2010

506 -- ASCÓ -- SI 7-- N0 2



Qui vol el nus ?
Fa anys el varen fermar.
Uns no el volen
Altres SI.
Uns en viuen,
Altres no.
Qui ha fet per
desfer el nus ?
.....................

7 comentaris:

Cèlia ha dit...

Jo diria mil vegades no, enlloc del món, no i no... però hi ha tants interessos! No sé qui l'ha de desfermar, com no canviem tota la humanitat...

rebaixes ha dit...

Cèlia, avui i sempre mana el diner,i tots estem supeditats a ell...La persona burda a la lluna... Tinguem sort tots. Gràcies per les teves visites, però sobretot avui.Anton.

zel ha dit...

Mira, jo també tinc això al cap, com sempre, vaja...avui parlo d'això.


I gràcies, Antón, sempre hi ets... Un petonàs!

assumpta ha dit...

No sé qui ho podrà desfermar, doncs n'hi ha que l'estan tibant ben fort. No ho entenc, no m'entra al cap. Interessos? Tots!!!

Crec que es farà alguna cosa, n'estem ben farts i això ja fa que surti de mare. Prou!!!

Petons, Anton.

Anònim ha dit...

Una notícia desastrosa la que hem viscut avui. Com es por permetre convertir les Terres de l'Ebre en un cementiri nuclear? En què estaven pensant?
Només ens queda l'esperança que finalment no sigui escollida, perquè la Generalitat (com en tantes i tantes altrs coses) no té competències per a res.

Pilar ha dit...

Els nussos també es poden desfer. Tampoc no poden evitar, els que els estrenyen, que amb el pas del temps es podreixin i es trenquin.
Sé que no et consolarà el que dic. Només volia fer-te saber que m'he posat les teves sabates per compartir i alleugerar-te dels sentiments que et fan sentir malament.

Assumpta ha dit...

Mare meva quin embolic!! Ja ho has representat bé amb aquest nus... un simbolisme magnífic!