dissabte, 6 de desembre del 2008

158 -- DUC, SUBE A MI COHETE.

Duc, el cavall de la meva neta Míriam
En la festa del cavalls a la població de Rasquera.
La Marta cosina de la meva neta, sosté les llongues.
La Miriam aprenent d'amazona.

4 comentaris:

assumpta ha dit...

Bonica afició aquesta, amb la qual a més tens contacte amb animals i natura. Els cavalls són un món apart. Els meus cunyats ténen una hípica a Sentmenat, o sigui que si mai hi voleu anar de ben segur us hi trobareu com a casa.
Salut i bon cap de setmana !!!

rebaixes ha dit...

Doncs,si, la Mìriam la neta, té un cavall, bé també és de la Tamara, la petita. I la Marta en té un de jove. Aquest, el Duc ja és grandet i fa meravelles amb les potes i totes aquestes coses que els fan fer els entessos.Clar, que això que em dius els hi diré.
Avui el post l'ha fet la Mìriam, li he deixat,té treze anys i fa 2º ESO amb bones notes.Hi ha posat mùsica de la més seva i no tant meva, no ha pogut entrar-la al lloc adient, li retornava, no sé. Estic content, ja ho veus. Anton.
Jo als quinze anys ja llaurava i seguir...

Carles Casanovas ha dit...

Fa anys vaig anar a Nova York amb el meu fill en Jordi i varem pujar fins
dalt de tot de la primera torre.
Vaig tenir una certa engoixa indefinida, no sé perquè...

assumpta ha dit...

Si, com canvien les coses en cada nova generació ! Però així ha de ser. És fantàstic que vulgui implicar-se en el bloc ... etc.
Tema a part el meu cunyat és un expert en Doma, ha estat premiat moltes vegades etc. "Lo dicho" si mai hi voleu anar, em fas un correu al meu e-mail del bloc i us ho arreglo. Salut !